SLUŽBY

HACCP PŘÍRUČKA

Vypracování, zavedení, aktualizace

Zavedení systému kritických kontrolních bodů do provozovny ukládá nařízení evropského parlamentu a rady – ES č. 852/2004. Vyhláška 602 ze dne 18. prosince 2006. kterou se mění vyhláška č. 137/2004 Sb., hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných. 

AUDITY

Potvrzení o hygienicky funkční provozovně

Dle nařízení (ES) č. 852/2004 o hygieně potravin má každý provozovatel povinnost pravidelně kontrolovat a přezkoumávat funkčnost zavedeného systému HACCP. Audit představuje nezávislé a objektivní zhodnocení současného stavu provozovny - od dokumentace přes hygienické postupy až po znalosti personálu. Pomáhá identifikovat slabá místa a předejít pokutám při kontrolách

ŠKOLENÍ PERSONÁLU

Hygiena, servis, komunikace...

Školení zaměstnanců je další zákonnou povinností každého provozovatele a to už od jednoho zaměstnance. Kromě povinného školení v oblasti hygieny (osobní, provozní, alergeny...) se zaměřuji také na školení v oblasti komunikace se zákazníkem či správné obsluhy.

KONZULTACE

On-line i osobně
Poskytuji odborné konzultace jakoukoliv formou, zejména v oblasti legislativy a dokumentace, dále v oblasti cenotvorby, vedení týmu a managementu, problematiky alergenů, zavádění nových produktů, systému práce, vybavování provozovny, efektivity provozu atd.

MYSTERY SHOPPING

Ověření kvality Vašeho personálu
Profesionální mystery shopping, kdy jako "tajný zákazník" navštívím Váš gastro podnik a detailně posoudím všechny klíčové oblasti – od vstřícnosti personálu přes dodržování hygienických standardů až po celkový dojem z provozu. Výsledkem je pro majitele podrobný odborný posudek s konkrétními doporučeními a návrhy na nápravná opatření, která pomohou zlepšit kvalitu služeb, zvýšit spokojenost zákazníků a minimalizovat rizika.

BARISTICKÝ KURZ

Individuální školení přímo u Vašeho kávovaru
Kurz ve Vašem provozu, kde pracujete s reálným vybavením a kávou, kterou používáte každý den. Neučím Vás na luxusních profi strojích v exkluzivních centrech, ale v prostředí, kde to opravdu potřebujete umět. Kurz je šitý na míru Vám i Vašemu týmu, aby zvládli přípravu kávy rychle, efektivně a s profesionálním servisem.

Ceník

Ceník služeb je pouze orientační, výsledná cena je individuální a odvíjí se od náročnosti a velikosti konkrétního provozu, na základě předchozí objednávky.
V cenách není zahrnuta doprava. 
Nejsem plátce DPH

Vypracování příručky HACCP

1.900 Kč

Vypracování příručky včetně proškolení členů HACCP týmu 

pro malé provozovny typu pojízdná prodejna, kavárna bez nabídky jídel, bar, stánek s občerstvením

3.000 Kč

Vypracování příručky včetně proškolení členů HACCP týmu

pro větší provozovny typu kavárna s kuchyní či pekárnou, restaurace, bistro

5.000 Kč

Interní audit, menší provozovna

1.900 Kč

Interní audit větší provozovna

3.000 Kč

Školení personálu 

(provozní a osobní hygiena)

2.000 Kč

Konzultace
(první předběžná nezávazná konzultace je zdarma)

550 Kč / hod.

Baristický kurz ve Vaší provozovně

2.500 Kč

Mystery shopping

včetně výstupní zprávy s doporučením

1.900 Kč