SLUŽBY
HACCP PŘÍRUČKA
Zavedení systému kritických kontrolních bodů do provozovny ukládá nařízení evropského parlamentu a rady – ES č. 852/2004. Vyhláška 602 ze dne 18. prosince 2006. kterou se mění vyhláška č. 137/2004 Sb., hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných.
AUDITY
Dle nařízení (ES) č. 852/2004 o hygieně potravin má každý provozovatel povinnost pravidelně kontrolovat a přezkoumávat funkčnost zavedeného systému HACCP. Audit představuje nezávislé a objektivní zhodnocení současného stavu provozovny - od dokumentace přes hygienické postupy až po znalosti personálu. Pomáhá identifikovat slabá místa a předejít pokutám při kontrolách
ŠKOLENÍ PERSONÁLU
Školení zaměstnanců je další zákonnou povinností každého provozovatele a to už od jednoho zaměstnance. Kromě povinného školení v oblasti hygieny (osobní, provozní, alergeny...) se zaměřuji také na školení v oblasti komunikace se zákazníkem či správné obsluhy.
KONZULTACE
On-line i osobně
Poskytuji odborné konzultace jakoukoliv formou, zejména v oblasti legislativy a dokumentace, dále v oblasti cenotvorby, vedení týmu a managementu, problematiky alergenů, zavádění nových produktů, systému práce, vybavování provozovny, efektivity provozu atd.
MYSTERY SHOPPING
Ověření kvality Vašeho personálu
Profesionální mystery shopping, kdy jako "tajný zákazník" navštívím Váš gastro podnik a detailně posoudím všechny klíčové oblasti – od vstřícnosti personálu přes dodržování hygienických standardů až po celkový dojem z provozu. Výsledkem je pro majitele podrobný odborný posudek s konkrétními doporučeními a návrhy na nápravná opatření, která pomohou zlepšit kvalitu služeb, zvýšit spokojenost zákazníků a minimalizovat rizika.
BARISTICKÝ KURZ
Individuální školení přímo u Vašeho kávovaru
Kurz ve Vašem provozu, kde pracujete s reálným vybavením a kávou, kterou používáte každý den. Neučím Vás na luxusních profi strojích v exkluzivních centrech, ale v prostředí, kde to opravdu potřebujete umět. Kurz je šitý na míru Vám i Vašemu týmu, aby zvládli přípravu kávy rychle, efektivně a s profesionálním servisem.
Ceník
Nejsem plátce DPH
Vypracování příručky HACCP
1.900 Kč
Vypracování příručky včetně proškolení členů HACCP týmu
pro malé provozovny typu pojízdná prodejna, kavárna bez nabídky jídel, bar, stánek s občerstvením
3.000 Kč
Vypracování příručky včetně proškolení členů HACCP týmu
pro větší provozovny typu kavárna s kuchyní či pekárnou, restaurace, bistro

