O MNĚ

Individuální přístup, profesionalita, diskrétnost, vlastní zkušenosti

Od roku 2010 se pohybuji v gastronomii a už od dětství jsem se začala učit od těch nejlepších v regionu. 

Několik let jsem pracovala v top podnicích v centru Prahy, což mi ukázalo ten správný směr a pomohlo mi nejvíce na mé cestě v podnikání. 

V době první covidové vlny jsem otevřela s naprosto minimálními náklady kavárnu na jednom z nejnavštěvovanějších hradů v České republice, kterou jsem 4 roky vedla. Mimo vedení kavárny mám zkušenosti s vedením cateringové firmy, pojízdné provozovny a stánku s občerstvením.

Nyní pomáhám na cestě k otevření vlastního podniku, zvyšování kvality a celkově s podnikáním v gastronomii stejným nadšencům, jako jsem já.

Jsem milovník kávy a dobré gastronomie, jídlo je jednou z mých největších životních radostí. 

Mimo jiné mám za sebou baristické kurzy, kurz asertivity, kurz HACCP a především několik let pedagogického vzdělávání, díky kterému Vás narozdíl od jiných poradců dokážu skutečně UČIT.

Zakládám si na individuálním přístupu a s každým klientem pracuji s maximální péčí - ať už jde o jednorázovou konzultaci, nebo dlouhodobou spolupráci.  

Mám zkušenosti s reálnými kontrolami příslušných orgánů, se zapeklitou zaměstnaneckou otázkou, s nevýhodnými investicemi i chybnými rozhodnutími...

Nezáleží, jestli právě začínáte, nebo už roky podnikáte. Vím, jak přetvořit chaos v systém a pomůžu vám postavit Vaši provozovnu na pevné základy a posunout ji dál.